zondag 3 juli 2011

Appelflappen bakken!

Heey,

We hadden zin om vandaag iets te gaan bakken.
Maar in elke bak mix moesten wel een paar eieren en die hadden we niet.
Toen kwamen we op het idee om appelflappen te gaan maken, want daar heb je geen eieren voor nodig. Wat heb je nodig?

-Een pakje bladerdeeg
-Kaneel
-Suiker
-Rozijnen (niet persee nodig)
-2 appels
-Eigenlijk heb je ook een ei nodig om de appelflappen in te smeren, maar je kunt ook vloeibare boter gebruiken

1. Verwarm de over voor op 200 graden.
2. Laat het bladerdeeg ontdooien.
3. Schil twee appels en rasp deze. Voeg de rozijnen, kaneel en suiker toe.
4. Als het bladerdeeg ontdooit is, pak je een lepel van het mengsel en doe je het op het midden van het blaadje.
5. Vouw de appelflap dicht en druk de randjes dicht met een vork.
6. Smeer de bovenkant in met vloeibare boter of eigeel.
7. Stop de appelflappen in de voorverwarmde oven en laat ze ongeveer 20 minuutjes bakken.
8. Eet smakelijk! :D















XxX-jes L-beauty

Geen opmerkingen:

Een reactie posten